Concept

Het leven is vol met verhalen die verteld willen worden. Grote verhalen, kleine verhalen, interessante verhalen, gewone verhalen. Wat vind jij belangrijk in je leven? Welke momenten in het leven laat jij misschien te snel voorbijgaan? En met wie zou jij het leven willen vieren?

Gemeente Roosendaal is een mozaïek van verschillende inwoners, de stad en de dorpen zijn rijk aan uiteenlopende culturen en werelden. Hier haalt de Mobiele Vier Brigade van Theatergroep Bint persoonlijke verhalen op die gaan over het vieren van het leven. En met die verhalen van Roosendalers maken zij de eigentijdse theatervoorstelling VIER!, die het hart vormt van het Feest van het leven.

Het eerste Feest van het leven en de première van VIER! zijn tijdens Burgerhout Bruist. Het Feest van het leven sprankelt door de combinatie van zingen, dansen en eten van alle culturen. Iedereen is er welkom: verenigingen, gemeenschappen, gildes, groepen, families en individuen. Door samen te zijn, te zingen, dansen en eten, ontmoet je elkaar, leer je elkaar kennen en ontstaat waardering.

Tijdens het nieuwe Roosendaalse feest geniet het publiek van VIER! en maakt kennis met vier Roosendalers met een bijzonder verhaal. Na de voorstelling word je uitgenodigd te vertellen wat je zelf wil vieren en hoe je dat het liefste doet. De Mobiele Vier Brigade geeft iedereen de ruimte om nieuwsgierig te mogen zijn naar elkaar, om onverwachte vragen te mogen stellen en onverwachte antwoorden te krijgen en te geven.

Foto's

Concept

Video