05-05-2017

Gezocht: bouwers, begeleiders en initiatiefnemers

Cultuurnetwerk Roosendaal vindt cultureel burgerschap belangrijk en biedt mooie kansen aan burgers om een rol van betekenis te spelen bij het vormgeven en uitvoeren van acht culturele proefprojecten, de zogenoemde prototypes. Nu we door kunnen, is het tijd voor versterking en uitbreiding van het netwerk. We zoeken ruim zestig bouwers, begeleiders en initiatiefnemers met een kloppend hart voor cultuur, die - samen met de PleinGroepers van het eerste uur - actief een bijdrage willen leveren aan het realiseren van de proefprojecten.

Herken jij jezelf in een van de volgende rollen?

  • Zie je jezelf als een bouwer, iemand die over veel energie beschikt en graag zorgt dat dingen voor elkaar komen?
  • Zie je jezelf als een begeleider, iemand die goed is in het ondersteunen en richting geven van mensen en processen?
  • Zie je jezelf als een initiatiefnemer, iemand die het liefst projecten opzet en de kar kan trekken?

Is je antwoord op een van deze vragen en wil jij je kennis, energie en tijd geven aan een projectgroep? Kom dan op 17 mei naar de Openbare Pleinbijeenkomst. Dan lichten de PleinGroepers de proefprojecten toe, kun je vragen stellen en jezelf voorstellen. Als blijkt dat jij perfect past bij een proefproject dan kun je direct instappen bij het team. Ons ideaal is dat we voor elk team één initiatiefnemer, twee begeleiders en zeven bouwers bij elkaar kunnen brengen.

Tijdpad

Op de maandagavonden 22 mei, 12 en 26 juni werken we met zijn alles aan de proefprojecten. Woensdagavond 28 juni delen we tijdens een Openbare Pleinbijeenkomst de tussentijdese voortgang.