05-05-2017

Project-vacatures voor creatieve aanpakkers

   

Cultuurnetwerk Roosendaal is een nog jonge netwerkorganisatie voor kunst en cultuur in Roosendaal en wij hebben twee projectvacatures.

Wat doet Cultuurnetwerk Roosendaal

Op vraag van de gemeente Roosendaal heeft Allies Swinnen in 2016 als projectleider een traject begeleidt om een cultuurnetwerk te initiëren en via een participatief traject een nieuwe cultuurnota te schrijven. Op 21 december 2016 werd de nieuwe cultuurnota overhandigd aan de wethouder van Cultuur en inmiddels is Cultuurnetwerk Roosendaal een feit. Op 20 april jongstleden heeft de gemeenteraad het raadsvoorstel Vervolg op de cultuurnota van Cultuurnetwerk Roosendaal positief gehonoreerd. Incidenteel is € 130.000 beschikbaar gesteld: € 45.000 voor het faciliteren van het Cultuurnetwerk en € 85.000 voor de investeringen in de proefprojecten.

Wat zoeken we?

Voor het mee ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van acht proefprojecten in een 90-dagentraject zoeken we twee creatieve aanpakkers.

Wie zoeken we?

We zoeken mensen die actief een bijdrage willen leveren aan het realiseren van de proefprojecten.

Je bent:

  • creatief, initiatiefrijk en weet van aanpakken; 
  • iemand aan wie je een opdracht kunt overlaten omdat je zelfstandig werkt;
  • een teamplayer die in teams met een diverse samenstelling kan opereren;
  • op de hoogte van de belevingswereld van jongeren, je kent de ins en outs van hun mediagebruik en je spreekt hun taal (dit i.r.t. nog te ontwikkelen project voor jongeren);
  • iemand die makkelijk verbindingen legt en netwerken kan activeren en gebruiken;
  • in het bezit van kennis en ervaring met projectmatig werken en samenwerken;
  • in staat discipline- en domeinoverstijgend te denken en werken;
  • goed in het communiceren over de projecten: een-op-een, voor een groep, via de pers en social media; 
  • bereid programmaonderdelen en activiteiten (groot en klein) variërend per proefproject te initiëren, te begeleiden, te ondersteunen en/of uit te voeren.  

Heb jij nog andere kwaliteiten en kennis die je kan inzetten en die hier niet benoemd zijn, dan lezen we ze graag. We bekijken samen of en hoe deze in te zetten zijn.   

De projectperiode loopt van 1 juni tot 1 juli en van circa 21 augustus tot 15 oktober 2017. Je werkt nauw samen met projectleider Allies Swinnen en communicatieadviseur Ilonka de Ridder. De werktijden en -plek zijn flexibel. Projectvergoeding in overleg en op basis van ervaring. 

Sluitingsdatum is 25 mei a.s. Gesprekken vinden plaats op 29 en 30 mei in de ochtend.

Ben jij freelancer/zzp’er en spreekt bovenstaande je aan, dan maken we graag kennis met je! Stuur jouw motivatie en CV naar Cultuurnetwerk Roosendaal t.a.v. Allies Swinnen via contact@cultuurnetwerkroosendaal.nl. Vragen of meer info? Stuur een mail of bel met 06-14038174.