25-09-2017

Bint met VIER! 1 oktober in Openluchttheater Nispen

Bangeskuskuiertocht en Feest van het leven in Nispen

Openluchttheater Nispen houdt zondag 1 oktober de eerste Bangeskuskuiertocht voor jong en oud. Tijdens deze tocht doen de kuieraars diverse bangeskus aan in en om Nispen. De kuieraars kunnen starten tussen 13.30 en 15.00 uur vanuit het openluchttheater voor een kuiertocht van circa 4 km. Ze komen na de tocht weer terug om met het Feest van het Leven de middag in het theater op een feestelijke manier af te sluiten.

De bangeskus fungeren deze middag als mini-podium. Bij de bangeskus die de kuieraars tijdens deze tocht aan doen, is iets te beleven. Wie en wat er te zien is? Dat blijft nog even een verrassing maar zal zeker een kort genietmoment zijn voor de deelnemers.

Feest van het leven

Bij terugkomst in Openluchttheater Nispen belanden de kuieraars vanzelf bij het Feest van het leven. Feest van het leven verbindt mensen. Het hart van het feest is de eigentijdse voorstelling VIER! van Theatergroep Bint. Een voorstelling gebouwd met persoonlijke verhalen van Roosendalers over het vieren van het leven, opgehaald door De Mobiele Vier Brigade van Bint. Na de voorstelling wordt iedereen uitgenodigd zijn of haar eigen verhaal te vertellen over het vieren van leven. Wil je bijdragen met jouw favoriete feestelijke cake, koekje, hapje of pan soep; voel je welkom om dit mee te nemen.

Er zijn drie voorstellingen gepland: om 15.30 uur, 16.30 uur en 17.30 uur.

Het Feest van het leven is een initiatief van Cultuurnetwerk Roosendaal en wordt in samenwerking met onder meer Theatergroep Bint, Burgerhout Bruist en Stichting OLT Nispen georganiseerd. In opdracht van gemeente Roosendaal verbindt het netwerk kunst en cultuur aan initiatieven en nieuwe ontwikkelingen in de gemeente. Zie voor meer info: www.cultuurnetwerkroosendaal.nl.

Zin om mee te feesten maar niet om te kuieren, dan ben je van harte welkom vanaf circa 15.00 uur in Openluchttheater Nispen.

Deelname aan de kuiertocht is € 3, kinderen tot 12 jaar gratis. Iedereen kan gratis deelnemen aan het Feest van het leven.